radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat renova el conveni del Programa d’Atenció al Domicili a l’Alta Hospitalària

Malgrat renova el conveni del Programa d’Atenció al Domicili a l’Alta Hospitalària

Comarcal Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 374 0

Es tracta del servei que permet rebre atenció a casa a una persona que rep l’alta hospitalària, però que continua necessitant suport.

Al municipi de Malgrat, el servei es va posar en marxa a l’estiu de l’any passat, i durant aquests mesos ha atès un total de 26 persones. Segons el consistori, el servei ha tingut una bona acollida durant aquest primer any de funcionament.

El conveni l’han signat aquest dimarts l’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, i el gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, José Ignacio Garcia.

L’acord, a banda de significar la renovació anual del servei, estableix també els objectius del servei, la població que l’utilitza, les característiques, el circuit d’accés, la funció, els criteris d’avaluació, entre d’altres.

La Coordinadora de la Unitat de Treball Social de la Coporació de Salut del Maresme i la Selva, Rosa Tarré, també present a la signatura del conveni, ha destacat que l’objectiu del programa és donar resposta a les persones que, després de passar per l’hospital, han patit alguna “davallada funcional” i, per tant, necessiten ser ateses al seu domicili.

Per la seva banda, el regidor de Salut Comunitària de l’Ajuntament de Malgrat, Jofre Serret, ha fet una valoració molt positiva de la signatura d’aquest conveni, ja que considera que “dona continuïtat a un servei social i sanitari que ajuda a moltes persones”.

El regidor ha volgut destacar també la coordinació que es produeix entre el consistori malgratenc i l’Hospital de Calella i el CAP de Malgrat, i ha animat a d’altres ajuntaments de l’Alt Maresme perquè se sumin en aquest programa.

 

Foto: Getty Images