radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Arrenca el Festival Internacional de Bandes de Música i Majorettes a Malgrat

Arrenca el Festival Internacional de Bandes de Música i Majorettes a Malgrat

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 723 0

És ja la 19a edició de l’esdeveniment, que amb els anys s’ha anat consolidant dins del panorama cultural de Malgrat, i que de retruc obre el municipi a d’altres països d’arreu.

El Festival Internacional de Bandes de Música i Majorettes celebra des d’avui dimecres i fins aquest proper dissabte diversos concerts amb 4 bandes de música i una de majorettes vingudes de Polònia, França i Itàlia, i que arrenquen amb un primer concert aquesta tarda, a la Plaça Josep Anselm Clavé.

El Festival serveix d’espai de trobada per a aquests grups, que s’estan diversos dies a Malgrat de vacances i on participen dels concerts i comparteixen experiències amb els altres grups convidats i el propi municipi.

Ho explica Ester Martínez, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

El Festival, que arrenca avui, continua demà amb una Recepció Oficial dels grups a l’Ajuntament de Malgrat, a les 11 del matí, i a les 5 de la tarda s’oferirà un nou concert, davant del Centre Sant Roc.

Després d’una pausa de les activitats el divendres, els actes continuaran el dissabte a les 10 del matí, amb la desfilada de les bandes des de la Plaça de l’Àncora fins a la de Josep Anselm Clavé, on posteriorment en farà un concert conjunt amb tots els grups participants.

La regidora valora molt positivament la realització del Festival tots aquests anys i agraeix la resposta participativa dels grups.

EL Festival Internacional de Bandes de Música i Majorettes és una iniciativa organitzada per la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar