radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Societat L’Ajuntament amplia fins a 4 les sessions d’atenció individualitzada a les famílies

L’Ajuntament amplia fins a 4 les sessions d’atenció individualitzada a les famílies

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 555 0

Amb l’arrencada d’un nou curs, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls torna a engegar un nou Servei de Suport a les famílies del municipi.

La proposta ja s’ha impulsat en diversos cursos, i torna a oferir enguany dues línies de treball. Per una banda, xerrades sobre temes d’interès en l’educació intrafamiliar i, per l’altra, sessions d’assessorament individualitzat a les famílies.

L’Ajuntament torna a apostar aquest curs per aquesta iniciativa, que té per objectiu resoldre dubtes que poden sorgir en el si del nucli familiar, sobre la relació entre pares, mares i fills, l’educació en hàbits saludables i altres aspectes relacionats amb l’educació en diversos àmbits.

Ho explica Maria Helena Tolosa, responsable del servei.

Enguany, una de les novetats del servei és que s’amplia dels 3 dies l’any passat als 4 aquest curs. Les sessions comencen demà dimecres, amb el primer dia d’atenció, de 4 a 7 de la tarda i amb la disponibilitat completa.

En aquest sentit, Tolosa destaca que l’ampliació del dies d’atenció era necessària precisament per l’alta demanda que l’any passat ja va tenir aquest servei.

Pels interessats en assistir a les altres 3 sessions, poden concertar cita prèvia al MiD o bé trucar al telèfon 671 63 14 15 i demanar hora per les següents sessions, que es faran el dimecres 14 de novembre de 4 a 7 de la tarda, el divendres 30 de novembre de dos quarts de 10 del matí a dos quarts d’1 del migdia i, per últim, el dilluns 10 de desembre, de 4 a 7 de la tarda.

Per altra banda, dins del marc d’aquest servei de suport a les famílies, aquest curs s’ha programat només una xerrada, en aquest cas sobre la convivència entre germans, i que s’oferirà el proper dimecres 14 de novembre a l’escola de les Ferreries a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Entre d’altres, la xerrada vol tractar les relacions entre germans o cosins, posant damunt la taula temes com el respecte, la gelosia, la rivalitat i com poden interactuar els pares i les mares en aquesta relació.

Tant el servei d’assessorament individualitzat com l’assistència a aquestes xerrades són de caràcter gratuït.