radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal El Teatre de la Costa Brava Sud engega una nova temporada

El Teatre de la Costa Brava Sud engega una nova temporada

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 413 0

Els teatres de Blanes i Lloret ja tenen a punt una nova temporada, que s’ha estrenat aquest cap de setmana amb l’obra McGUFFIN, de Vania Produccions, a l’escenari blanenc.

En aquest primer espectacle, la programació ja deixa veure algunes de les cares conegudes que s’hi inclouen, com per exemple els actors Carlos Latre, Mònica Pérez i Jordi Ríos.

No són, però, els únics noms coneguts que aquest proper trimestre es podran veure als Teatres de la Costa Brava Sud, ja que Lloret comença a oferir espectacles el dia 12 amb “L’Empestat”, obra del director del TNC i lloretenc Xavier Albertí.

Altres noms que passaran pels dos espais teatrals seran Quim Masferrer, el 21 d’octubre a Blanes, amb un espectacle d’humor i d’homenatge al públic, i el 2 de novembre serà el torn d’una de les actrius amb més trajectòria en el panorama actual, com és Emma Vilarasau.

L’actriu vallesana encapçala el repartiment d’e l’obra “Un tret al cap”, acompanyada d’Imma Colomer i Vicky Luengo, totes elles dirigides per Pau Miró.

Paral·lelament a aquesta programació, el públic infantil i familiar també podrà gaudir d’un bon nombre d’espectacles durant aquests propers mesos, com els que inclou la programació de Rialles Blanes o les obres que es faran al Teatre de Lloret fins ben entrat el mes de desembre.