radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Apareixen noves esquerdes a la caserna de la Policia Local

Apareixen noves esquerdes a la caserna de la Policia Local

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 493 0

Ara fa una setmana, el grup d’ERC a l’Ajuntament de Palafolls portava al ple una pregunta sobre l’estat de la caserna de la Policia.

Segons afirmava el regidor Jordi Villaret en la seva intervenció, els republicans tenien constància de l’existència de noves esquerdes en les dependències del cos, després que apareguessin fissures a principis d’any que van obligar a tancar  algunes sales i despatxos de la caserna per evitar riscos laborals els agents.

Villaret va preguntar al govern quina és la solució respecte a aquesta nova incidència, després que es descartessin les injeccions al terreny.

La resposta als republicans la va donar el regidor d’Urbanisme, Josep Rueda, que va respondre que havien aparegut noves esquerdes a les dependències on es guarden les armes, ja reparada, i que aquests dies s’estudiarà la possibilitat d’injectar resines expansives, una operació que ja es va dur a terme al MiD, situat just al costat de la caserna, per moviments estructurals.

La caserna actual de la Policia Local de Palafolls es va inaugurar fa poc menys de 4 anys, i ara fa menys d’un any es va detectar la presència d’esquerdes en diverses de les estances de l’edifici.

Era el cas del despatx del cap de la Policia, que es va haver de tancar per una gran fissura, que també es va detectar en altres parts de l’equipament, com els vestuaris o altres dependències adjacents.

Es dóna el cas que les deficiències es van detectar a les parts que s’havien construït afegides a l’edifici de les antigues escoles.

L’estat de la caserna va portar a diverses discussions al ple municipal, en què l’oposició acusava al govern d’haver tirat endavant un mal projecte, costós i on s’havia prioritzat l’estètica per davant de la funcionalitat.

Unes crítiques que el govern responia defensant l’elecció de l’espai cèntric de la caserna per la proximitat al ciutadà i la recuperació d’un espai històric del municipi.