radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes torna a restringir l’horari d’una discoteca del barri dels Pins

Blanes torna a restringir l’horari d’una discoteca del barri dels Pins

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 334 0

Aquest dimecres, l’Ajuntament de Blanes ha emès un decret d’alcaldia que limita l’horari de tancament de la Discoteca Arena de Blanes, en el que es demana que l’espai avanci dues hores el seu horari de tancament de l’activitat nocturna.

El decret, de compliment immediat i que tindrà una vigència de nou mesos, estableix que la discoteca haurà de tancar a les 4 de la matinada enlloc de les 6, com feia habitualment, des d’ara i fins el proper mes de juny.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu de la mesura és aconseguir solucionar els problemes de sorolls, baralles i aldarulls que afecten els veïns dels barris d’Els Pins i La Plantera.

La decisió de restringir l’horari d’oci nocturn en aquest local s’ha precipitat arran dels problemes de seguretat i convivència ciutadana, que s’han vist agreujats en els darrers mesos, especialment en el cas del passat 10 de setembre, quan els aldarulls van obligar a fer una intervenció policial, després d’una nit amb una alta afluència de públic i amb diversos casos de baralles, incivisme, danys a la via pública i a vehicle i també càrregues contra agents de la Policia.

La mesura, però, no és nova, i és que l’any passat el consistori blanenc ja va limitar l’horari de tancament de quatre discoteques del municipi, entre elles l’afectada per l’actual decret.

Aleshores, la restricció es va aplicar des del mes de gener fins a l’abril. Només quinze dies després d’activar-se, tant el consistori com la Policia Local feien un balanç molt positiu de la mesura, assegurant que no hi havia hagut cap incident destacat des que s’havia aplicat la restricció d’horaris.

 

Foto: Ajuntament de Blanes