radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Rialles Blanes estrena una nova temporada

Rialles Blanes estrena una nova temporada

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 499 0

Aquest diumenge, el grup teatral posa en marxa una nova temporada d’espectacles al Teatre de Blanes, que comença amb 9 espectacles durant tota la temporada de tardor, encarats al públic infantil i familiar.

La primera proposta ja es va presentar aquest passat cap de setmana, amb la funció “Els cistells de la caputxeta”, un espectacle de la companyia Samfaina de colors, que ja abans havia passat pel Teatre de Blanes a través de Rialles.

Es tracta d’una obra que combina música i titelles i que va més enllà de la història que tothom coneix sobre La Caputxeta Vermella.

En aquest sentit, l’espectacle explica que el famós personatge no només tenia un cistell, sinó un per cada mes de l’any.

Ho ha explicat Jordi Conejero, membre de Rialles Blanes, afegint que en anteriors ocasions ja s’havien plantejat propostes similars.

Conejero ha fet una valoració positiva de l’assistència de públic en el primer espectacle d’aquest diumenge, i ha destacat que un dels objectius que es planteja l’entitat és arribar a tot tipus de públic.

En aquest sentit, es busca que no només gaudeixi el sector infantil, sinó també la resta de la família.

La programació de Rialles Blanes al Teatre del municipi seguirà cada quinze dies, fins al mes de desembre, amb dos espectacles a l’octubre, els dies 14 i 28, amb els espectacles “El llop ferotge” i “Moments màgics”.

El mes de novembre comptarà també amb dos diumenges més amb funcions, els dies 11 i 25, amb “Quo Vadis” i “L’ornet que vol cantar”. La temporada de tardor de Rialles es donarà per acabada el 9 de desembre, amb l’obra “Pastorets, cap a Betlem!”.

Les entrades, algunes de les quals seran sortejades també Ràdio Palafolls, ja es poden comprar anticipadament a través del web www.teatredelacostabravasud.cat o bé presencialment, a les taquilles del teatre, la tarda del divendres abans de la funció o al mateix dia una hora abans d’iniciar l’espectacle.

 

Foto: www.teatredelacostabravasud.cat