radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal L’Ajuntament de Blanes restitueix altra vegada la pancarta per la llibertat dels presos independentistes

L’Ajuntament de Blanes restitueix altra vegada la pancarta per la llibertat dels presos independentistes

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 318 0

Ho ha fet per segon cop en pocs dies, després que la matinada del passat dissabte uns desconeguts la tornessin a despenjar del balcó de la casa consistorial.

Segons ha explicat el mateix Ajuntament, és la tercera pancarta que s’instal·la aquest any amb el missatge “Llibertat Presos Polítics”.

El consistori ha recordat que la pancarta està penjada a l’edifici des del passat mes d’abril “en compliment d’un mandat democràtic”.

En aquest sentit, el ple del mes de març a l’Ajuntament de Blanes es va aprovar per 13 vots a favor una moció que demanava que es pengés la pancarta.

Aquest matí, però, les Brigades Municipals l’han instal·lat amb més mesures dissuasives per evitar que torni a ser retirada.

En aquest sentit, s’ha col·locat més amunt respecte a la seva ubicació original, i a la vegada s’ha reforçat la seva estructura. A més, el consistori ha ampliat la seva mida, i ara mesura cinc metres d’amplada, dos més del que feia l’anterior pancarta.

Paral·lelament, el consistori ha anunciat que està investigant noves mesures pel fet d’haver-se violat l’edifici institucional en dues ocasions, la primera la matinada del passat dijous i la segona dos dies més tard.

En un principi, un grup autoanomenat “Grupo de Resistencia de Alta Tabarnia” va reivindicar la despenjada de la pancarta.

 

Foto: Ajuntament de Blanes