radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal El PP demana a l’Ajuntament de Malgrat que retiri els “símbols partidistes” del consistori

El PP demana a l’Ajuntament de Malgrat que retiri els “símbols partidistes” del consistori

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 393 0

A les dos quarts d’11 d’aquest matí, el president del Partit Popular de Barcelona, Daniel Serrano, acompanyat de la regidora del partit a Malgrat, Ana Vega, han entrat una instància al registre de l’Ajuntament de Malgrat demanant la retirada de llaços grocs i altres símbols que consideren “partidistes” del consistori.

Ho han fet acompanyats d’una desena de simpatitzants del partit. Un cop presentada la instància, Serrano ha declarat als mitjans des del mateix Ajuntament que la intenció és, per una banda, demanar que no s’utilitzi el consistori per a exposar “símbols partidistes com si fossin a casa seva”, i per l’altra fer un “advertiment” al govern de Malgrat davant del que consideren que és un incompliment de la llei i de les sentències del Tribunal Constitucional.

Aquesta petició formal arriba poques setmanes després que el PP i Ciutadans ja exigissin al consistori malgratenc la retirada del que consideren “símbols partidistes” dels edificis públics.

Llavors, el govern de Malgrat va condemnar el que considera una “escalada de tensió que alguns pretenen imposar”, només “per treure un rèdit partidista”.

El president dels Populars a Barcelona ha advertit a l’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, que si no retiren els símbols recorreran a la justícia, emprenent les accions legals que creguin necessàries.

Serrano ha dit que cap altre partit de Malgrat els ha manifestat la intenció de sumar-se a la demanda que han fet a l’Ajuntament, i considera que el PSC, també a l’oposició, es mostra en connivència amb el que penja de la façana del consistori. A la vegada, ha dit que independentment dels suports rebuts o no, el PP continuarà fent “el que cregui que ha de fer”.