radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Cultura El Casal de la Dona reemprèn els cursos de teatre

El Casal de la Dona reemprèn els cursos de teatre

Cultura Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 808 0

Aquest setmana s’han reiniciat els cursos de teatre al nostre municipi, entre d’altres amb les classes del curs d’iniciació al teatre.

Es tracta de tres línies de curs –inicial, mitjà i superior– que ja s’estan oferint des de dimarts a la Masia de Can Florenci.

El curs inicial va adreçat a infants de 6 a 8 anys, i es fa els dimarts de 5 a un quarts de 7 de la tarda. El mateix dia, a  partir de dos quarts de 7 i fins a 3 quarts de 8, es fan les classes del cicle mitjà, amb la franja d’edat d’infants de 8 a 10 anys, i per últim el cicle superior de 10 a 12 anys, que comença a les 8 del vespre i acaba a un quart de 10.

Pili Giménez, responsable dels cursos, explica que es treballa de manera diferenciada segons les edats, potenciant els aspectes més idonis per a cada grup d’infants.

Paral·lelament, el casal també ofereix teatre per adults, que se centra en el concepte del teatre social, que entre d’altres planteja els teatre fòrums, una proposta que permet una interacció directa entre actors/actrius i el públic. Giménez, però, destaca que aquesta és només una part del teatre social, ja que fonamentalment se centra en treballar el coneixement personal, en donar veu i en l’aposta per una transformació social.

El grup d’adults, que a més del Casal de la Dona també té el local social de Sant Genís com a espai de treball, prepara dues obres de teatre que s’estrenaran al mes de desembre i també de cara a Setmana Santa, i provenen de la mateixa dramaturga, que ha proposat els textos.

Per als cursos d’adults, Giménez recomana que els interessats l’iniciïn ara, per tal de fer un treball individual i col·lectiu previ complet, tot i que s’admeten inscripcions més entrats en el curs.

Els interessats en aquests diversos cursos de teatre, tant infants com adults, poden contactar amb el Casal de la Dona, trucant al telèfon 93 766 63 48 o bé per correu electrònic, amb l’adreça casaldona@yahoo.es, on també se’ls donarà tota la informació sobre els horaris i els preus dels cursos.