radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat enceta el curs amb els nous camins escolars

Malgrat enceta el curs amb els nous camins escolars

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 326 0

Dimecres va arrencar arreu del territori el nou curs a les escoles, i a Malgrat de Mar això va significar la posada en marxa dels nous camins escolars.

Es tracta del projecte Camí Escolar, que segons ha informat el consistori malgratenc vol facilitar que els infants facin el camí de casa a l’escola a peu, amb patinet o amb bicicleta de manera autònoma.

La Policia Local de Malgrat va iniciar el projecte identificant quins són els recorreguts que fan els alumnes de Primària del municipi per anar de casa a l’escola.

D’aquesta manera s’han pogut triar els itineraris més adients per tal d’arranjar-los, millorar-los i convertir-los en camins escolars.

El cos de la Policia Local ha puntualitzat, però, que aquests camins, no són sempre els recorreguts més utilitzats pels alumnes, ja que s’han tingut en compte també altres paràmetres, com per exemple la seguretat.

En total s’han calculat un total de gairebé 2 Mil 700 camins escolars diferents, que realitzen els nens i nenes de la Llar d’Infants Municipal Els Fesolets i també de les escoles Mare de Déu de Montserrat, Marià Cubí, Sant Pere Chanel, Vedruna i Fonlladosa.

Entre d’altres novetats que porta aquest nou curs escolar a Malgrat destaquen la nova façana rehabilitada de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, i el nou servei de menjador amb cuina de qualitat i proximitat, entre d’altres.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat