radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Política Nosotros, el nou partit de Bermán, celebra demà a Palafolls la seva primera Assemblea Nacional

Nosotros, el nou partit de Bermán, celebra demà a Palafolls la seva primera Assemblea Nacional

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 184 0

Ara fa un any, l’exregidor del PP de Palafolls, Óscar Bermán, posava en marxa un nou projecte polític en clau nacional.

Es tracta de Nosotros, una nova formació política que es presenta com a “partit de la regeneració social” i que té entre els seus principals eixos d’acció la unitat d’Espanya, la lluita contra l’independentisme, la defensa de les famílies contra “els abusos de l’Estat” o també l’enduriment de les lleis d’immigració i reforçar la defensa del catolicisme davant l’islam.

Un any després del manifest fundacional de Nosotros, la formació ha anunciat que celebrarà, demà dissabte, la seva primera Assemblea Nacional.

Ho farà a Palafolls, localitat on la formació es presentarà als propers comicis municipals amb Bermán com a cap de llista, tal i com ja va avançar aquesta emissora a principis del passat mes de juny.

En el comunicat de presentació de l’esdeveniment, la formació ha exposat diversos punts sobre els quals fonamenten el que consideren “objectius irrenunciables”, entre els quals destaca el combat al secessionisme i al seva expulsió d’Espanya, la lluita contra el “pensament políticament correcte” i “altres idioteses similars”, així com també contra el que anomenen “ideologia de gènere” fins a acabar “amb la seva omnipresència social”.

En aquest sentit, el Secretari d’Acció Política de Nosotros, Eduardo García, ja va criticar amb duresa, entre d’altres, les xerrades sobre diversitat sexual que s’han fet durant aquest curs passat a les escoles de Palafolls.

L’assembla de Nosotros, que tindrà lloc a l’auditori del MiD, anirà seguit del que la formació ha anomenat “Fiesta Española”, on s’inclouran “diverses expressions artístiques”, segons ha informat el partit.