radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 16:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:30
Home Societat Arrenca el nou curs escolar a Palafolls

Arrenca el nou curs escolar a Palafolls

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 578 0

El passat dimecres 12 de setembre arrencava el nou curs escolar 2018-2019 als centres educatius d’arreu de Catalunya.

A Palafolls, l’activitat s’ha iniciat amb normalitat als 3 centres escolars, tant a les dues escoles d’infantil i primària com també a l’institut.

En el cas de l’Escola Mas Prats, el curs s’ha iniciat amb una lleugera davallada del nombre d’alumnes. Aquest cop són un total de 436 infants els acull aquest curs el centre. Tot plegat, segons la direcció del centre, per la davallada de la natalitat a Palafolls, que ha fet reduir el curs de P3, que compta ara amb una sola línia a Mas Prats.

Laura Duarte, nova directora de l’escola, explica que encaren el curs amb la mateixa proposta pel que fa a la línia educativa però amb la inclusió de nous projectes tant a nivell de l’alumnat com de les famílies.

A l’Escola de les Ferreries, el nombre d’alumnes es manté similar a d’altres cursos, si bé amb una lleugera davallada respecte l’any anterior. Enguany són 503 el total d’alumnes que comencen el curs, encara no una vintena menys que fa un any.

En el cas de l’Institut de la Font del Ferro, el curs ha començat amb un increment notable del nombre d’alumnes.

Aquest curs són 565 joves des de 1r d’ESO i fins a 2n de Batxillerat, una cinquantena més que els que iniciaven el curs ara fa un any.

Rosa Martínez, directora del centre, destaca que l’Institut continua enguany apostant pels projectes sobre noves tecnologies entre l’alumnat, així com innovació en la inclusió de la llengua anglesa en diverses matèries.

A banda, la directora destaca també la posada en marxa del SIEI, el Suport Intensiu per l’Educació Inclusiva, un projecte que Mas Prats ja oferia el curs passat i on els alumnes podran tenir continuïtat també a secundària.

Tal i com destaca Martínez, el curs ha començat a l’Institut amb normalitat, sense cap incidència remarcable i amb tot el professorat i personal a punt.

En el cas de la Llar d’Infants Palafollets, el centre comença aquest curs amb un total de 48 infants de 0 a 3 anys, i les instal·lacions renovades.