radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimarts, 19:30 -20:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00-21:00
Inici » L’Arts d’Estiu tanca una edició de rècord amb més de 20.000 espectadors

L’Arts d’Estiu tanca una edició de rècord amb més de 20.000 espectadors

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 445 0

Fa poc menys d’una setmana es va tancar la vuitena edició del Festiva Arts d’Estiu Costa Barcelona, celebrat a Pineda des del 21 de juliol.

Enguany, les xifres d’assistència al festival han estat de rècord, i s’han comptabilitzat més de 20 Mil assistents durant totes les setmanes que ha durat l’esdeveniment.

Es tracta de pràcticament un 54% més del que es va registrar l’any passat, és a dir, més del doble que l’anterior edició.

Tot plegat, en una edició que enguany ha augmentat el nombre d’espectacles –fins a 13–, duplicant també l’espai del nou recinte del Village Arts d’Estiu, un nou espai gastronòmic inaugurat l’any passat.

Entre d’altres, han passat pel festival artistes com la cantant nord-americana Anastacia, Juanes, Sara Baras, Pasión Vega, Chenoa, el guanyador d’Eurovisión de l’any passat, Salvador Sobral, o el penúltim concert de la gira d’Operación Triunfo, entre d’altres.

També hi ha hagut representació catalana, amb actuacions de Buhos, Animal, Els Catarres i Marcel i Júlia.

Segons els organitzadors del Festival, s’ha volgut apostar un any més per una programació artística de qualitat, incloent els màxims exponents de l’escena artística actual i posant el focus en els grups nacionals.

A la vegada, el festival ha volgut continuar apostant per ser multidisciplinar, amb monòlegs d’humor i un concert de clàssica en clau còmica.

 

Foto: Nicolás Ruiz / Arts d’Estiu Costa Brava