radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal En marxa la 36a Setmana Gran a Malgrat

En marxa la 36a Setmana Gran a Malgrat

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 430 0

Aquest passat dissabte, Malgrat de Mar va donar el tret de sortida a una nova edició, enguany ja la 36, de la Setmana Gran, 7 dies d’activitats pensades pel col·lectiu de la tercera edat del municipi.

Impulsada per l’Associació de Jubilats de Malgrat, la Setmana Gran inclou balls, concerts, una excursió, tornejos i un dinar de germanor.

El tret de sortida oficial d’aquesta celebració el va donar la xocolatada, feta al parc de Can Campassol, on hi van participar més d’un centenar de persones.

Els actes van continuar ahir diumenge, amb una missa matinal a l’Església i el Gran Ball del Duo Gózalo, que va repetir emplaçament a Can Campassol a la tarda, on posteriorment s’hi va celebrar una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Terrassa.

Segons ha informat el consistori malgratenc, el programa d’aquesta Setmana Gran també inclou les actuacions corals com la palafollenca Palatiolo o també Atzavara, els concerts de La Bella Banda o de la Peña Cultural Flamenca El Cabrero; els tornejos de petanca i de dòmino, una sortida al Butterfly Park de Castelló d’Empúries, un dinar de germanor, i dos grans balls, l’últim dels quals el de Sílvia, que se celebrarà aquest proper diumenge dia 9 i que servirà per cloure els actes de la Setmana Gran.

Des de l’Associació de Jubilats de Malgrat de Mar, el seu president Raül Griñó ha destacat a Ona Malgrat la importància que té el ball per la gent gran.

En aquest sentit, Griñó ha destacat l’autoestima que genera un acte festiu com el ball, perquè fa que la gent gran surti i s’arregli, es mogui i que estiguin desperts per seguir el ritme de la música.

A la vegada, des de l’entitat destaquen que les activitats de la Setmana Gran permeten agrupar l’associació i són “com una Festa Major petita”.

Serà també en el marc del programa d’activitats d’aquesta setmana quan es presentarà un espectacle del Grup de Teatre de l’Associació de Jubilats de Malgrat, que s’oferirà aquest proper dissabte al Centre Cultural.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar