radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » 3 autocars sortiran de Palafolls per assistir a la manifestació de l’11 de setembre

3 autocars sortiran de Palafolls per assistir a la manifestació de l’11 de setembre

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 638 0

La diada de l’11 de setembre tornarà a estar marcada a Barcelona per una nova manifestació convocada per ANC i Òmnium Cultural, marcada enguany per la reivindicació de llibertat dels polítics independentistes empresonats i del retorn als exiliats.

Com és habitual, des de múltiples localitats d’arreu de Catalunya s’han organitzat autocars per tal d’assistir a aquesta manifestació. En el cas de Palafolls, l’ANC i el CDR locals, Procés Constituent, ERC i Junts per Catalunya han estat les entitats i partits encarregats de gestionar la contractació d’autocars.

A falta d’una setmana per la manifestació, les entitats s’han vist obligades finalment a contractar un tercer autocar per assistir-hi, que suma als dos que ja havia preparat incialment i que ja s’han emplenat.

David Alenyà, membre de l’ANC de Palafolls, destaca la bona resposta de la gent, que ha superat les expectatives. Segons Alenyà, les darreres polèmiques entorn als llaços grocs ha estat un dels factors que hauria fet revifar encara més la presència a la manifestació de dimarts que ve.

En aquest sentit, Alenyà considera que aquesta diada serà especial per la situació dels presos i dels exiliats i també per la proximitat del primer aniversari del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre.

Segons Alenyà, davant de les previsions d’assistència per les inscripcions que s’han fet i pels autocars que es dirigiran a Barcelona, la manifestació d’enguany de la Diada podria ser encara més nombrosa del que ho havia estat en anteriors edicions.

Segons ha confirmat el membre de l’ANC palafollenca, a dia d’avui encara queda disponible una quarta part de les places del tercer autocar, que es preveu que s’acabin reservant en els propers dies.

Aquest dijous a la tarda, l’ANC ha organitzat una nova parada informativa davant del MiD per vendre les places que queden, a un preu de 10 euros, si bé els interessats també poden fer la reserva a través del número de telèfon 699 40 16 75.

 

Foto: Alvaro Monge / El Periodico