radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Economia Nou outlet de roba a Palafolls

Nou outlet de roba a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 946 0

foto: Fundació Molí d’en Puigvert

Palafolls continua obrint botigues dedicades la inserció laboral de persones amb algun tipus de discapacitat.
Doncs bé, tot just fa uns dies, se n’ha inaugurat una altra. La nova botiga segueix les passes de les seves predecessores i donarà feina a persones amb malaltia mental. En aquest cas, la nova botiga es dedica a la venda de roba, bosses i complements exclusius d’una reconeguda marca de moda. L’establiment es troba ubicat al carrer Major. El comerç és obert des del dia 9 d’agost, però la seva inauguració oficial s’ha previst per al pròxim mes de setembre, segons s’ha anunciat.

Així doncs, amb la posada en marxa d’aquest nou establiment són 7 ja les botigues de característiques similars que es poden trobar al centre de Palafolls. Recordem que aquest tipus de botigues són concretament outlets de moda. Tots ells gestionats des de la Fundació Privada Molí d’en Puigvert. La iniciativa forma part del Projecte Palafolls Compra Social, que actualment dona feina a una seixantena de persones que es troben en procés de rehabilitació laboral.