radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat 1 any dels atemptats de Barcelona i Cambrils

1 any dels atemptats de Barcelona i Cambrils

COMPARTEIX-HO
, / 622 0

Palafolls s’ha sumat a les mostres de suport amb les víctimes dels atemptats d’ara fa un any a Barcelona i Cambrils. Un atac terrorista que va deixar una quinzena de morts i centenars de persones ferides, moltes en estat greu.
Recordem que els fets van tenir lloc a la Rambla de Barcelona. Era dijous a la tarda, quan una furgoneta envestia els vianants que transitaven en aquell fatídic moment per un dels punts neuràlgics de la capital catalana. A Cambrils, poc després de la mitjanit, la policia va abatre 5 individus quan es disposaven a cometre un nou atemptat. 6 civils i un agent de policia van resultar ferits.

Aquest divendres al migdia, un any després d’aquells atemptats, s’ha fet una convocatòria per recordar i homenatjar les víctimes. A la plaça Major de Palafolls, davant l’Ajuntament, s’ha guardat cinc minuts de silenci. La concentració també ha servit per lloar la tasca que van dur a terme els diferents cossos de seguretat i els serveis d’emergències.

Durant la lectura del manifest també s’ha emplaçat la ciutadania a seguir endavant sense oblidar els fets ocorreguts el 17 d’agost de 2017.