radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Policial - Judicial Investiguen la mort d’un home a Santa Susanna

Investiguen la mort d’un home a Santa Susanna

COMPARTEIX-HO
, / 536 0

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home de 53 anys d’edat i nacionalitat espanyola, que es va trobar estès enmig del carrer la matinada d’aquest passat dissabte.
Els fets van ocórrer a Santa Susanna. La policia va rebre l’avís que hi havia una persona malferida en un carrer d’aquesta localitat del Maresme. Segons els Mossos, l’home va rebre l’assistència mèdica corresponent en aquests casos per tal d’estabilitzar-lo. Poc després se’l va traslladar a l’hospital, on hores més tard va morir.
La investigació a l’entorn d’aquesta mort és oberta. Segons apunten fonts policials consultades, la víctima podria tractar-se d’un home que hauria treballat de porter en un conegut local de copes de Blanes.