radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home General Suspenen la llicència d’enderroc de Can Palomo

Suspenen la llicència d’enderroc de Can Palomo

COMPARTEIX-HO
, / 380 0

El govern de Malgrat de Mar ha suspès la llicència d’enderroc de la finca de Can Palomo. L’actual propietari l’havia demanada per fer-hi una vintena de cases unifamiliars. Un projecte de construcció que estava previst iniciar-se d’aquí a dos o tres anys.
El consistori ha aturat l’enderroc de l’immoble temporalment, en espera del resultat de l’informe tècnic que ha de determinar la possible catalogació de la masia catalana de principis de segle ubicada a l’interior dels terrenys.
Dels detalls de tot plegat n’hem parlat amb Mireia Castellà, regidora d’Urbanisme a Malgrat de Mar.

Des de l’oposició s’ha criticat la mesura adoptada pel govern municipal. S’ha qualificat de dràstica i precipitada. Tot i això, el principal grup a l’oposició s’ha mostrat novament favorable a la catalogació de la masia de Can Palomo. A més, ha emplaçat els grups al govern a obrir un torn de converses amb el propietari per conèixer les seves intencions reals sobre la finca.