radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a Minut
Dilluns, 20:00 -21:00

i després

Informatiu Nit
Dilluns, 21:00-21:30
Home General Retiren la pintura blava de la cruïlla entre Ribera de Burgada i Camí del Roig

Retiren la pintura blava de la cruïlla entre Ribera de Burgada i Camí del Roig

COMPARTEIX-HO
, / 353 0

Aquest dimecres han finalitzat les tasques per retirar la pintura blava que planejava entre el carrer Ribera de la Burgada i el Camí del Roig. Recordem que la pintada s’hi va col·locar amb motiu de la celebració del festival fissures a Palafolls i tenia l’objectiu de complir una doble funció. En primer lloc, el seu caràcter artístic. Després, pretenia evitar l’excés de velocitat amb què hi circulen alguns conductors de vehicles, ja que es tracta d’un punt del municipi especialment conflictiu degut als diversos accidents de trànsit que han tingut lloc.
Des de la Policia Local, però, s’ha pogut comprovar que el material utilitzat per pintar el terra no era l’adequat. Diverses proves realitzades per la mateixa policia han demostrat la seva perillositat. Segons s’ha explicat, en condicions de pluja el vehicles perdien adherència i podrien lliscar. Un fet que provocaria accidents en determinades circumstàncies. Degut a això s’ha fet retirar la pintura.
Segons s’ha pogut saber, en breu es donaran a conèixer els detalls del contingut d’aquestes proves realitzades per la policia i que han refermat la idea de fer retirar la pintura viària.