radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Medi Ambient Es declara el primer incendi important a Palafolls

Es declara el primer incendi important a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 392 0

Aquest dimarts s’ha declarat un incendi a Palafolls. Es tracta del més important que ha ocorregut fins ara a la població, ja que els anteriors han estat de caràcter lleu. En concret, el foc d’ahir se l’ha de situar a la zona de Ciutadella.

Després de rebre l’alerta per part de veïns de la zona al voltant de dos quarts d’onze de la nit, efectius dels diferents cossos d’emergències: Bombers, Policia Local, Mossos d’Esquadra i membres de l’ADF es van desplaçat fins el lloc dels fets per tal de sufocar l’incendi.
Els treballs per extingir el foc es van allargar fins ben passada la una de la matinada. Van cremar uns 2.500 m2 de vegetació forestal, segons la policia, i no es va haver de lamentar danys personals, ningú va resultar ferit.

Cal recordar que fins el dia 15 d’octubre es manté la prohibició de fer foc al bosc sense autorització. Una mesura a través de la qual es vol prevenir els incendis forestals.