radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Comarcal Queixes a Malgrat pel soroll durant la neteja viària

Queixes a Malgrat pel soroll durant la neteja viària

COMPARTEIX-HO
, / 353 0

Veïns del centre de Malgrat de Mar s’han queixat pel soroll provocat per la màquina escombradora, encarregada de la neteja viària. Els afectats també reclamen un canvi pel que fa a l’horari en què es desplega el servei. La plaça Josep Anselm Clavé és el punt de partida on es genera principalment el conflicte. Molts del que viuen en vivendes al voltant d’aquesta cèntrica zona consideren que la neteja s’inicia massa d’hora i a molts els desperta.
Des del govern s’ha reconegut la problemàtica existent, però també s’ha indicat que és de difícil solució. La regidora d’Obra Pública, Mireia Castellà, ha subratllat que l’horari del servei ja s’ha modificat per intentar restar molèsties als afectats.
Doncs a aquestes queixes se li han de sumar de noves. En aquest cas, es tracta de les molèsties pel soroll que causa tant el camió d’escombraries com el de la recollida de trastos i mobles vells. Un descontent pràcticament generalitzat que ha revifat de nou amb l’arribada d’aquells que pernocten a Malgrat de Mar durant el període de vacances d’aquest mes d’agost.