radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimecres, 17:00-20:00
Home Comarcal A Palafolls hi ha mig miler de persones a l’atur

A Palafolls hi ha mig miler de persones a l’atur

COMPARTEIX-HO
, / 456 0

Segons les dades recollides per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, aquest passat mes de juliol Palafolls ha registrat un total de 474 persones a l’atur, 6 més que les comptabilitzades durant el juny.
En termes generals, a la comarca del Maresme la xifra de persones aturades ha tornat a baixar, tot i que de manera molt moderada. Segons indiquen les dades recollides, són 8 mesos seguits en què l’atur manté una línia en descens a la comarca. L’ocupació s’ha centrat en bona part en sectors com la indústria, l’agricultura i serveis.
Una dada destacada és la que indica que en el sector de la construcció s’ha detectat un “lleuger increment” de persones que han perdut la feina.