radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Comarcal La pesta bubònica atrapa Malgrat de Mar

La pesta bubònica atrapa Malgrat de Mar

COMPARTEIX-HO
, / 714 0

La Festa dels Empestat ha tingut novament una molt bona acollida. La dramatització del fets que van assotar el municipi durant el segle XVII han incorporat novetats.

Aquest cap de setmana, carrers, espais i edificis públics de Malgrat de Mar s’han convertit en escenari per dramatitzar els fets ocorreguts al municipi durant l’epidèmia de pesta bubònica del segle XVII.

Enguany, la Festa dels Empestats ha arribat a la seva 7ena edició incorporant-hi diverses novetats. Un mercat d’època amb parades d’artesans i la recreació d’escenes d’edicions anteriors s’han rebut amb satisfacció, segons s’ha assegurat des de l’organització. Joan Piña és un dels seus membres.

La Festa dels Empestat no acaba aquí sinó que continua aquesta setmana. Serà dijous dia 9, amb la xerrada que porta per nom “El procés de creació d’un retaule” i que es farà al pati de la Torre de Can Sala, al carrer de Mar. L’acte anirà a càrrec d’Irene Abril i començarà a dos quarts de deu de la nit.