radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Policial - Judicial La Policia Local alerta d’una nova estafa en l’àmbit del gas

La Policia Local alerta d’una nova estafa en l’àmbit del gas

COMPARTEIX-HO
, / 922 0

Segons ha informat el cos local de seguretat, des de diverses comunitats de veïns s’ha estat rebent aquests dies un comunicat que, aparentment, prové de la companyia Gas Natural.

A la carta fraudulenta, s’informa als veïns del canvi de nom que la companyia a fet darrerament, passant-se a anomenar Naturgy, i que per aquest motiu els treballadors de l’empresa han de passar pels domicilis a informar i confirmar les dades.

Segons alerta la Policia, el que fan realment els estafadors és quedar-se amb dades personals i també bancàries dels veïns per posteriorment cometre delictes.

Es dóna el cas que l’empresa Gas Natural ha realitzat un canvi de nom a la companyia, però aquest respon a motius comercials i d’imatge.

En aquest sentit, i tal i com alerta la policia, en cap cas això comporta cap mena de modificació en les relacions  contractuals amb els clients.

En aquest sentit, l’empresa AUDAX, pertanyent a Naturgy, s’ha desvinculat a través d’un comunicat d’aquests fets, i també ha dit que denunciarà aquesta estafa, que pot tenir diferents noms d’empresa als comunicats.

Per tot plegat, la Policia Local de Palafolls ha demanat a la ciutadania que, en cas de detectar algun cartell a les comunitats de veïns, s’elimini per tal d’evitar que col·lectius vulnerables com la gent gran puguin ser víctimes de l’estafa.

A la vegada, el cos demana als veïns que, davant d’una possible estafa, truquin al telèfon de la Policia Local, que és el 608 74 04 04.

 

Foto: Ràdio Pineda