radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política ERC Palafolls denuncia “estirabots masclistes” de l’alcalde Valentí Agustí

ERC Palafolls denuncia “estirabots masclistes” de l’alcalde Valentí Agustí

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 690 0

El grup municipal d’ERC a Palafolls ha denunciat a través de la seva pàgina web el que consideren que és un “estirabot masclista” i “comentaris fora de lloc” en la darrera sessió del ple, celebrada amb caràcter extraordinari aquest passat dilluns a l’Ajuntament.

Els republicans fan referència a un moment de discussió entre la regidora d’ERC Susanna Pla i l’alcalde Valentí Agustí, sobre la gestió de l’EMMiD.

La republicana retreia a l’equip de govern la gestió feta de l’escola, explicant que molta gent “havia hagut de dedicar hores per posar ordre a l’escola pels problemes derivats de la mala gestió de l’equip de govern”.

Durant la intervenció, l’alcalde diu a la regidora que acabi la intervenció “educadament” i que “no li cridi com si fos a la cuina de casa seva”, comentari que Pla recrimina posteriorment a l’alcalde.

Segons ERC, aquest comentari de l’alcalde és una nou cas del “tarannà masclista” d’Agustí, de qui afirmen no és la primera vegada que fa algun comentari d’aquest tipus al ple per tallar la intervenció d’una dona.

Els republicans fan referència al ple del passat mes de juny, amb la moció que es presentava en contra de la sentència del cas de “La Manada”, i on apunten que Agustí es va posar “a fer broma”.

Per tot plegat, ERC considera que habitualment hi ha “atacs gratuïts” cap a qualsevol persona que no pensa igual que l’alcalde, el qual creuen que “se salta la cortesia institucional i traspassa la línia vermella de l’educació”, quan respon a les preguntes de l’oposició amb aquest tipus de comentaris.

Segons la formació republicana, cal estar per sobre de tot al servei de les persones, i insisteixen que seguiran treballant per “fer evident” que les coses es poden fer d’una altra manera.