radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Inici » Queixes pel servei del CAP de Malgrat

Queixes pel servei del CAP de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 2151 0

Usuaris del CAP de Malgrat de Mar s’han queixat pel mal funcionament del servei. Segons han manifestat, es troben amb moltes dificultats per demanar cita amb el metge, s’han d’esperar massa temps del que és habitual per ser atesos i en alguns casos l’atenció rebuda no és prou satisfactòria.

Per la seva banda, des de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva s’atribueix aquestes queixes a una “percepció” que en tenen “alguns ciutadans”. L’ens que gestiona el centre ha indicat que el servei s’ha reforçat, està obert les 24 hores del dia durant l’estiu i s’atén a totes les persones que van visitar-s’hi, prioritzant les urgències.