radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Malgrat presenta públicament el nou reglament de participació ciutadana

Malgrat presenta públicament el nou reglament de participació ciutadana

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 379 0

Ahir al vespre es va fer la presentació en societat del projecte del nou reglament de participació ciutadana que es vol impulsar a Malgrat.

Es tracta d’un reglament nou al municipi i amb el que no comptava anteriorment el consistori, i que ahir es va voler presentar a través d’una sessió informativa amb la ciutadania.

Des de l’Ajuntament admeten que no es va comptar amb massa assistència, pel fet de tractar-se de finals de juliol i estar en una època de vacances per moltes persones, però consideraven que calia presentar-lo públicament abans que segueixi el camí cap a l’aprovació inicial al ple.

Això serà de cara al proper ple del mes d’agost, el proper dijous dia 9, quan es preveu que es pugui aprovar inicialment. Posteriorment, es posarà a exposició pública perquè la ciutadania hi pugui fer les aportacions que consideri necessàries.

La proposta de reglament ha estat consensuat conjuntament entre l’equip de govern i el grup majoritari a l’oposició.

Ramir Roger és el regidor de Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Malgrat.

A més, segons ha avançat Roger, la intenció del consistori és poder oferir, al llarg del proper mes de setembre, un taller de sensibilització i pedagogia sobre la participació de la ciutadania en l’àmbit municipal.

Una iniciativa que gestionarà una empresa dinamitzadora, i que el regidor valora positivament per donar a conèixer la importància de la participació ciutadana en els assumptes públics.

Segons el consistori, tot plegat són “passos ferms” per avançar en matèria de participació ciutadana a Malgrat, i valoren positivament aquest tipus d’iniciatives.