radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal El 8è Arts d’Estiu de Pineda enceta els seus concerts

El 8è Arts d’Estiu de Pineda enceta els seus concerts

COMPARTEIX-HO
, / 489 0

El festival pinedenc ha arrencat aquest dissabte amb Pastora Vega, que ha donat el tret de sortida a les 7 setmanes d’espectacles.

El festival ofereix enguany 9 espectacles que combinen la dansa, els monòlegs i la música.

Per l’Arts d’Estiu d’enguany passaran artistes de talla nacional i també internacional. Entre d’altres, el festival inclou les actuacions de Goyo Gimenez, Pasion Vega, Concerto a tempo d’umore, Juanes, Chenoa, Buhos i Animal, el guanyador d’Eurovisió Salvador Sobral, David Amor i Santi Rodríguez, Sara Baras, els Catarres i David Guapo.

En els últims anys ja han passat per l’Arts d’Estiu artistes com Rosario Flores, Miguel Bosé, Bustamante o Serrat, però també s’ha apostat per grups locals com Gospel Viu de Palafolls.

Segons els organitzadors del festival, la intenció de l’esdeveniment és que aculli els màxims exponents de cadascun dels estils musicals que ofereix.

En aquest sentit, s’han volgut concentrar els concerts principalment al mes d’agost, ja que segons els organitzadors es tracta d’una època amb millor afluència de públic.

Les entrades per assistir als concerts de l’Arts d’Estiu es poden comprar des de la mateixa pàgina web del festival, artsdestiu.com.

 

Foto: Festival Arts d’Estiu