radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal La Fundació Aspronis celebra avui el seu 50è aniversari

La Fundació Aspronis celebra avui el seu 50è aniversari

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 407 0

La fundació ho fa amb una festa d’aniversari a Blanes, on té la seu social i on va començar a treballar per millorar la qualitat de vida i la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Es tracta d’un esdeveniment obert a tota la ciutadania, i que comptarà amb il·lusionisme, música i, com és obvi, un acte commemoratiu del mig segle de vida de la fundació.

De fet, el tret de sortida del 50è aniversari d’Aspronis ja es va donar el passat mes de març la mateixa ciutat de Blanes amb la presentació del codi ètic de l’entitat, que recull els valors i compromisos de la Fundació.

Ja al mes de maig, l’entitat va celebrar internament una jornada interna de treballadors, de caire informatiu i festiu, tot plegat amb la vista posada a l’acte d’avui divendres.

La celebració d’avui arrenca a dos quarts de 8 del vespre amb un espectacle familiar a càrrec de la il·lusionista Joana Andreu, continua amb un acte commemoratiu de la celebració, que es farà un cop acabi l’espectacle, pels volts de les 8 del vespre, i tot plegat es clourà amb la música del grup Tapeo Sound System.

La celebració dels 50 anys de la Fundació Aspronis s’allargarà fins a l’estiu de 2019 amb diversos actes lúdics i de difusió concebuts per fer balanç de les cinc dècades de treball de l’entitat, així com també de l’aportació de les persones a la societat.

Seran, per exemple, tallers a les escoles, jornades per empreses, la presentació d’un calendari esportiu del 2019 i una exposició itinerant, així com també la presentació de dos estudis sobre el valor social de la tasca de l’entitat, entre d’altres.