radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Divendres, 18:00-19:30
Home Comarcal L’Ajuntament de Malgrat posa a licitació les obres d’obertura de l’Av Mediterrània

L’Ajuntament de Malgrat posa a licitació les obres d’obertura de l’Av Mediterrània

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 450 0

La Junta de Govern Local de Malgrat de Mar ha aprovat aquest dimarts de manera definitiva el projecte d’obertura de l’avinguda Mediterrània i la connexió amb el carrer de Sant Elm.

A la vegada, la junta també va aprovar la licitació de les obres del projecte, que té un pressupost de més d’1 milió i mig d’euros.

El projecte va començar ara fa més de 3 anys, amb les obres per fer recular la façana del cementiri de Malgrat. Un projecte que es va iniciar amb l’anterior mandat del PSC, amb l’alineació de l’espai amb la resta de carrers, unes obres que van enllestir-se al juliol del mateix any.

Ara fa poc més d’un any, els grups del PSC i del PP de l’Ajuntament van presentar una moció al ple municipal per demanar aquesta obertura, que ja tenia el projecte redactat i que només faltava revisar i incloure’l als pressupostos.

El document exposava que l’obra era un dels objectius del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal aprovat l’any 2005, i on s’incloïa l’acabament de la trama viària del sector de l’Avinguda Mediterrània.

La moció mantenia que l’obra permetria millorar la mobilitat del municipi i que el Pla de Mobilitat indicava la gran importància de la connexió de l’Avinguda amb el Carrer Sant Elm.

La junta de govern d’ahir a Malgrat també va tirar endavant un altre projecte relacionat amb aquesta avinguda, com és l’aprovació inicial de la memòria valorada de la rotonda del Camí del Pla amb l’avinguda Mediterrània i carrer del Carme, amb un pressupost de gairebé 25 mil euros, així com altres decisions.