radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Societat L’Ajuntament anuncia que l’Escola de Música serà municipalitzada

L’Ajuntament anuncia que l’Escola de Música serà municipalitzada

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1089 0

L’Escola Municipal de Música i Dansa s’haurà de reestructurar. És una de les intencions que té l’equip de govern municipal, després de dos anys en què la situació s’ha anat complicant.

Segons ha explicat a aquesta emissora l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, l’escola està immersa en una situació de crisi.

L’alcalde destaca que el consistori es troba amb dificultats en la contractació del professorat. El sistema de contractació de l’administració pública és molt estricte, cosa que ha fet plantejar-se al consistori l’estructura de funcionament del centre.

Davant d’això, i segons explica Agustí, la solució és la municipalització de l’escola de música.

Segons l’alcalde, el procés passa per contractar als professors del centre com a treballadors municipals, una actuació que segons Agustí pot comportar la reducció de la plantilla.

Per altra banda, l’alcalde també destaca que una de les intencions és reforçar la part de la Cobla i Banda Municipal de Palafolls, per tal que hi hagi continuïtat en l’àmbit dels instruments de vent.

La intenció és apostar per la Cobla i la Banda ja que, segons explica l’alcalde, són el motiu pel qual es va crear inicialment l’Escola de Música.

A la vegada, l’alcalde també aposta per la continuïtat dels combos, amb els instruments de baix, bateria i guitarra elèctrica.

Precisament, al darrer ple municipal celebrat el passat 29 de juny es va aprovar el canvi en la coordinació de l’Escola Municipal de Música i Dansa, amb els vots favorables de l’equip de govern, el vot en contra del regidor no adscrit Óscar Bermán i l’abstenció d’ERC.