radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Cultura Sofie Dee i August Tharrats tanquen avui l’11a edició del 4dJazz

Sofie Dee i August Tharrats tanquen avui l’11a edició del 4dJazz

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 341 0

Avui al vespre es tanca un altre dels cicles musicals que han farcit aquesta primera meitat de l’any a Palafolls. El 4dJazz, que enguany ha arribat a les seves 11 edicions, abaixa avui el teló amb l’últim dels concerts programats.

Es tracta de l’actuació de la cantant Sofie Dee i del pianista August Tharrats, que arriben avui al cicle palafollenc amb la seva proposta rítmica del Blues & Boggie.

Dee és una cantant d’origen belga, i que ha protagonitzat entre d’altres la gira europea del musical Grease, s’ajunta amb tot un referent del swing i del blues estatal com és August Tharrats, membre fundador de bandes com Blues Messengers o Tandoori Le Noir.

Segons explica Federico Francesch, impulsor del cicle del 4dJazz, es tracta d’una proposta que servirà per tancar el festival d’una manera molt animada.

Tal i com ja s’ha destacat en anteriors ocasions, Francesch posa de relleu la proximitat dels concerts del 4dJazz, que creen un clima particular i diferent de propostes on no s’està tant a prop dels artistes.

El cicle aquest any ha canviat d’ubicació, passant de celebrar-se del Teatre –ara en obres– al local social de Sant Genís, a les antigues escoles. Malgrat tot, l’absència d’escenari i la proximitat dels músics amb el públic continuen sent un segell característic del cicle palafollenc.

El concert de Sofie Dee i August Tharrats comença a dos quarts de 9 del vespre, hora habitual de la resta de concerts del 4dJazz, i tancarà una 11a edició que ha tornat a comptar amb bones xifres de públic.

Al primer concert és quan es va registrar la millor entrada,entre 80 i 90 espectadors, i de mitjana els concerts han comptat amb una 60a d’espectadors per actuació.