radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Comarcal Malgrat aprovarà definitivament demà el projecte de rehabilitació del Passeig Marítim

Malgrat aprovarà definitivament demà el projecte de rehabilitació del Passeig Marítim

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 469 0

L’Ajuntament malgratenc celebra demà dijous al vespre una sessió extraordinària del ple municipal, amb el protagonisme centrat en el projecte d’ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim entre la plaça de l’Àncora i l’avinguda Colom.

El ple començarà amb l’aprovació de l’acta de la sessió del passat 7 de juny, i llavors s’endinsarà en els dos punts restants, que són, per una banda, la resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del projecte i, per l’altra, la imposició i ordenació de les contribucions especials per l’obra en qüestió.

Les al·legacions presentades han arribat per part de particulars i també d’algun establiment hoteler, i el consistori ha acabat estimant-ne mitja dotzena.

Són al·legacions que fan referència, entre d’altres, a la posició dels contenidors o la instal·lació d’àrees de jocs en el passeig.

Ho explica Mireia Castellà, regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Malgrat, que també aclareix que el gran gruix de les al·legacions, en total una trentena, s’han acabat desestimant perquè feien referència a les contribucions especials i no es podien considerar al·legacions com a tal.

Un cop feta l’aprovació definitiva del projecte, el ple debatrà sobre la imposició i ordenació de les contribucions especials de l’obra.

El ple, com és habitual, començarà a les 7 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Malgrat, però en aquest cas no hi haurà torn de precs i preguntes pel fet de tractar-se d’una sessió extraordinària.