radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Política EUiA Palafolls celebra demà una xerrada i debat sobre el futur dels drets socials

EUiA Palafolls celebra demà una xerrada i debat sobre el futur dels drets socials

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 501 0

El grup ecosocialista prepara per demà al vespre un acte al Casal d’Avis de Palafolls on es volen posar damunt la taula diverses qüestions, com per exemple el model laboral actual, com aquest afecta a les pensions i quina és la situació dels treballadors i treballadores en la societat.

Ho vol fer amb un acte obert a la ciutadania, amb l’objectiu que la gent conegui la realitat d’aquestes qüestions i que també es pugui obrir un debat amb els assistents, ja que des de l’assemblea es considera que actualment es viu en una societat amb molta desinformació.

Per la xerrada, el grup ha convidat a l’eurodiputada d’Izquierda Unida Paloma López, que parlarà sobre la situació actual i futura de les pensions.

Ho explica el membre de l’assemblea d’EUiA de Palafolls Juan Andrés Osorio.

Segons Osorio, la voluntat de l’assemblea d’EUiA seria poder fer més xerrades d’aquest tipus, i consideren que és important poder donar visibilitat a la posició i lluita política que fa tant EUiA, com també Palafolls En Comú i altres espais polítics en la defensa dels drets de la classe treballadora.

En aquest sentit, Osorio diu que s’està treballant en un espai comú que aglutini l’esquerra i creu que només amb la unió dels diferents moviments de l’esquerra es podrà canviar l’actual model social.

Des de l’assemblea d’EUiA a Palafolls s’ha encoratjat a la ciutadania a participar de l’acte, que començarà a les 7 del vespre al Casal d’Avis, i també a ser part activa en el debat que s’obrirà, ja que creuen que la participació de Paloma López els permetrà conèixer la realitat de les polítiques socials que es configuren des del propi Parlament Europeu.