radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Comarcal L’Ajuntament de Malgrat gestionarà el menjador de l’escola Mare de Déu de Montserrat el curs que ve

L’Ajuntament de Malgrat gestionarà el menjador de l’escola Mare de Déu de Montserrat el curs que ve

Comarcal

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 229 0

El consistori malgratenc assumirà a partir del proper curs 2018-2019 la gestió del servei de menjador de l’escola pública Mare de Déu de Montserrat.

Segons l’Ajuntament, la decisió s’ha pres amb l’objectiu de prioritzar la qualitat i proximitat dels aliments i el projecte educatiu dels monitors.

S’ha posat a licitació el contracte de servei de menjador d’aquest centre i també de la Llar d’Infants Municipal Els Fesolets.

Fins ara, l’escola Mare de Déu de Montserrat rebia el menjar del servei de menjador a través d’una empresa de catèring, que s’adjudicava i gestionava des del Consell Comarcal del Maresme.

La Llar d’Infants Municipal Els Fesolets ha estrenat aquest darrer curs 2017-2018 la cuina de les seves instal·lacions a través de la contractació d’una cuinera, que ha fet l’empresa concessionària del servei del centre Cavall de Cartró. Fins aleshores i durant 9 anys, la cuina d’Els Fesolets ha estat tancada i sense estrenar i la mainada menjava àpats d’un servei de catèring.

Tot plegat, segons la regidora d’educació Núria Casajuana, té com a màxim objectiu garantir la qualitat dels serveis de menjadors als centres públics, a través d’aliments de primera qualitat, ecològics, acabats de fer, de qualitat i cuinats a les instal·lacions de la llar.

A la vegada, també hi una intenció pedagògica, i és que es vol que els monitors que tenen cura dels nens i nens de a les hores de menjador tinguin també qualitat pedagògica, emmirallant-se en la gestió que també es fa en altres municipis i que es considera un èxit.

Per tal que tot plegat funcioni, el consistori s’ha plantejat la creació d’una comissió de seguiment que s’encarregarà de vetllar pel correcte desenvolupament del servei, formada per pares, mares, mestre i l’Ajuntament.

Segons la regidora, l’Ajuntament no tanca la porta a la gestió d’aquest servei per part d’altres òrgans supramunicipals si s’acabés donant el cas, i insisteix que la intenció és garantir la qualitat del servei en tant en l’àmbit alimentari com pedagògic.