radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDijous, 19:30 -20:00

i després

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00-21:00
Home Comarcal Arrenca el Campionat Mundial Costa Brava de Raceboard a Blanes

Arrenca el Campionat Mundial Costa Brava de Raceboard a Blanes

Comarcal Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 457 0

Les instal·lacions del Club de Vela Blanes van acollir ahir dilluns la jornada inaugural d’aquest campionat, que se celebra fins aquest proper dissabte a les aigües de la ciutat.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat pel Club de Vela Blanes, i que s’emmarca en la celebració dels 75 anys de l’entitat.

La competició acull fins a un centenar de regatistes vinguts de 14 països d’arreu del món, la majoria d’Europa. En total, s’han programat 18 regates, i cada dia està previst que se’n puguin disputar un màxim de quatre, si les condicions ho permeten.

Des de l’organització de l’esdeveniment han informat que, comptant als esportistes, tècnics i acompanyants, han arribat a Blanes mig miler de persones amb motiu de  la competició internacional.

La celebració d’aquest esdeveniment dins dels actes de commemoració dels 75 anys del Club de Vela Blanes és una de les activitats esportives més representatives que acollirà.

De fet, fa 4 anys el club ja va organitzar una altra edició del campionat, i aleshores es va considerar que l’esdeveniment va tenir una repercussió positiva a nivell d’impacte econòmic, social i esportiu tant pel club com per la ciutat de Blanes.

L’edició d’enguany del Campionat Mundial Costa Brava de Raceboard es tancarà aquest dissabte a la tarda amb el lliurament de trofeus.

 

Foto: Alfred Farré