radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDimecres, 23:00 -23:30

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal Blanes posa en marxa el primer servei de defensa dels drets del col·lectiu LGTBI a la Selva

Blanes posa en marxa el primer servei de defensa dels drets del col·lectiu LGTBI a la Selva

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 230 0

L’Ajuntament de Blanes i la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya han signat un acord de col·laboració per impulsar un nou servei d’atenció Integral pe defensar els drets de les persones Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals.

Aquest nou servei, que ja s’ha posat en marxa, té com a principals objectius visualitzar la realitat del col·lectiu LGTBI, així com donar suport i atenció a la diversitat sexual i de gènere.

A la vegada, també vol impulsar el treball en xarxa, elaborar informes sobre la situació de les persones LGTBI a Blanes, dissenyar estratègies de sensibilització, i establir canals d’atenció, suport i acompanyament a víctimes de la LGTBIfòbia.

Els principals serveis que s’hi oferiran són, per exemple, proporcionar atenció, acompanyament i assessorament per qüestions de diversitat sexual i de gènere, tramitar el canvi de nom de la targeta sanitària i el certificat de la Direcció General d’Igualtat o donar a conèixer incidències relacionades amb la discriminació a les persones LGTBI, entre d’altres.

L’acord entre el consistori blanenc i la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona desenvolupa un model local de prestació de servei que forma part de la Xarxa de Serveis d’Atenció Local de Catalunya.

El procés de creació d’aquest nou servei al municipi es va iniciar el passat mes d’abril i ha culminat ara amb la signatura de l’acord i la seva posada en marxa, en un local a del Barri dels Pins de Blanes.

 

Foto: Ajuntament de Blanes