radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Esports El Campionat de Catalunya de BTT XCO arriba dissabte a Palafolls

El Campionat de Catalunya de BTT XCO arriba dissabte a Palafolls

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1095 0

Es tracta d’una prova emmarcada dins del Campionat català d’aquesta disciplina, que arriba al nostre municipi sota l’organització del Club Ciclista Cat Bike CC.

La prova constarà d’un circuit de gairebé 5 quilòmetres i mig per l’entorn del municipi, amb inici i final a l’Institut de la Font del Ferro. Serà allà on, a partir de les 9 del matí prendrà la sortida la primera de les categories participants, en aquest cas els cadets masculins.

A partir de llavors, la prova seguirà donant sortides fins als volts de les 12 del migdia, amb la resta de les categories masculines i femenines dels cadets, júniors, Sub23, elit i les categories de Master 30, 40, 50 i 60.

El circuit passarà per diversos camins del nord del municipi, passant pels voltants del Castell i tornant a baixar fins a arribar altre cop al centre de secundària.

Per a participar-hi, s’han obert inscripcions en línia fins aquest proper dijous a les 12 de la nit al web de la Federació Catalana de Ciclisme, tot i que també se n’admetran –amb un recàrrec– fins l’endemà divendres a les 2 del migdia. En aquest sentit, les inscripcions per Internet serà l’única via per participar a la cursa, ja que no se’n faran el mateix dia de la competició.

Segons informa la mateixa federació, cada corredor ha de portar la seva placa-dorsal Open BTT que tingui assignat per tota la temporada. En el cas de no tenir-ne se li assignarà placa el dia de la cursa, i en aquest cas es recomana anar amb antelació per recollir dorsal i xip.

Tot plegat començarà una hora abans de l’inici de la primera cursa, a les 8 del matí, amb el control de les llicències.

Per al desenvolupament de la cursa, el Club Cat Bike ha posat a disposició dels competidors diversos serveis durant la cursa, com són espais per les carpes dels equips participants, zona de càmping, dutxes, rentat de bicicletes, així com esmorzar, avituallaments i servei de bar pel públic.

L’entrega de premis de la prova està prevista a les 2 del migdia.