Malgrat enceta temporada de platges amb l’inici del servei de vigilància i diverses activitats lúdiques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest cap de setmana, el municipi dóna per inaugurada la temporada de platges d’enguany.

En aquest cas, això es nota per l’inici des diversos serveis que es posen en marxa coincidint amb l’època estival. Són, per exemple, el servei de vigilància a les platges de Malgrat Centre i l’Astillero, que s’estrena amb un nou mòdul en aquesta última platja, ocupant l’antiga instal·lació de l’oficina de Turisme, que ha estat remodelada.

Enguany, a més, l’inici de la temporada d’estiu a les platges a Malgrat inclou diverses novetats. Entre aquestes, una piràmide de cordes, que s’ha instal·lat davant del carrer del Mar.

També s’inicia l’escola nàutica a la platja de la Conca per a la pràctica de surf, caiac i altres activitats aquàtiques, la instal·lació d’una guingueta amb terrassa al Passeig de Mar, davant de Malgrat Centre.

Una darrera novetat d’aquesta nova temporada de platges a Malgrat és enguany la instal·lació del nou servei de rentapeus a totes les dutxes de la mateixa Malgrat Centre.

A banda, l’única novetat que encara no s’ha posat en marxa, i que ho farà de cara al proper mes de juliol, és el parc inflable aquàtic que s’instal·larà a la platja de l’Astillero. Es tracta d’una atracció de prop de 1.000 metres quadrats situada a uns 25 metres de la platja, i que ofereix una vintena de jocs inflables, que permeten encabir-hi un total de 70 persones per cada hora d’activitat.

Aquest parc estarà obert fins a mitjans de setembre i obrirà de dilluns a diumenge de 10 del matí a 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics