radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Vespre
Ràdio Palafolls
Dijous, 19:30 -20:00

i després

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00-21:00
Home Societat Avui s’entreguen els premis de Treballs de Recerca de Palafolls

Avui s’entreguen els premis de Treballs de Recerca de Palafolls

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 114 0

Serà en un acte al Casal d’Avis del municipi, on es donaran a conèixer els projectes guanyadors de la convocatòria d’enguany d’aquests premis.

Aquesta 11a edició s’ha presentat com un memorial a Daniel López, qui havia estat director de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls, i que va morir ara fa 3 anys.

L’objectiu que persegueixen aquests premis és donar valor a la recerca i la investigació dels joves estudiants del municipi que han realitzat el treball de recerca durant aquest curs 2017-2018.

Després que es tanqués el període de presentació dels treballs, que va tancar-se a finals del mes d’abril, el jurat dels premis ha fet una lectura i ha valorat en funció de diversos criteris aquests treballs, com per exemple l’originalitat, el rigor, la metodologia de les fonts utilitzades i la presentació del treball.

La convocatòria de demà, com ja és habitual, premia les 3 millors obres que s’hi hagin presentat, i ho fa amb un premi en metàl·lic. En aquest cas, serà amb 500 euros pel primer premi, 300 euros pel segon i 200 euros pel tercer.

L’acte d’entrega dels premis es durà a terme demà divendres a partir de les 8 del vespre al Casal d’Avis de Palafolls i no pas al Teatre, com estava inicialment previst, ja que aquest espai es troba actualment en obres.