radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Cultura La cruïlla de l’Avinguda Riera de la Burgada amb Camí del Roig llueix un nou repintat artístic

La cruïlla de l’Avinguda Riera de la Burgada amb Camí del Roig llueix un nou repintat artístic

COMPARTEIX-HO
, / 541 0

Els operaris de la brigada municipal de Palafolls han estat treballant al llarg d’aquest matí en les tasques de repintat de la senyalització horitzontal de la cruïlla d’aquesta avinguda i el Camí del Roig.

Es tracta les obres que s’havien de fer ahir dimarts però que finalment van ajornar-se.

El que es pot observar ara mateix a l’avinguda és un gran requadre de color blau, de pintura antilliscant, que recobreix tot l’espai de la cruïlla, i on a sobre s’hi pintaran diverses formes geomètriques.

Segons ha informat l’Ajuntament, la intenció d’aquesta actuació és doble. Per una banda, es vol continuar amb el manteniment de la senyalització viària horitzontal del municipi, i per l’altra la intervenció vol tenir també un caire artístic.

En aquest sentit, aquestes obres de repintat volen fer una “crida” a la celebració del FiSSures, la Mostra d’Art Multidisciplinari de Palafolls, que se celebrarà els propers de 30 de juny i 1 de juliol al nostre municipi.

Segons informa el consistori, de cara als propers dies aquesta cruïlla anirà agafant forma, inspirada en els quadres abstractes del pintor holandès Piet Mondrian.

 

Foto: Ajuntament de Palafolls