radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Cultura Discos i música, protagonistes aquest dissabte a Palafolls

Discos i música, protagonistes aquest dissabte a Palafolls

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 614 0

Ho seran dins d’una nova edició de la fira del disc i col·leccionistra i del Festival Floïd, organitzat pel Casal d’Homes.

Tota la jornada d’aquest proper dissabte 16 de juny la plaça Valls d’Ax s’emplenarà de parades que seran un reclam especialment pels amants dels discos i del col·leccionisme.

Tot plegat arrencarà a partir de les 9 del matí i durant tot el dia, per donar pas a partir del vespre al Festival Floïd, que enguany arriba a la seva 7a edició i que es durà a terme just al costat, a la pista del Palauet.

La proposta presenta a l’escenari d’enguany a 3 grups, alguns de ja coneguts pel públic palafollenc i d’altres que són una novetat al municipi. Així, a partir de les 11 del vespre començaran els concerts de A Jako Pako, Doble Malta i Hacendado, tres grups que encara no havien tocat al festival Floïd.

Ho explica Joan Ferrer, membre del Casal d’Homes de Palafolls.

Prèviament a tots els concerts, es farà la fira del disc i del col·leccionista, que enguany és la 3a vegada que s’organitza i que gestiona Óscar Deza, un pinedenc referent en l’organització d’aquest tipus d’actes a a la nostra zona.

La fira es muntarà a la plaça de les Valls d’Ax, espai que també permetrà als visitants passejar i fer el vermut als bars de la zona. Tal i com explica Ferrer, tot i que les parades tindran com a denominador comú a la música –amb discos de vinil, cassettes i CD’s– també oferiran tot tipus d’antiguitats i objectes de col·leccionisme.

L’entrada tant a la fira com al festival Floïd de la nit és gratuïta, i l’espai comptarà amb servei de bar. Els organitzadors, en aquests sentit, han informat que enguany no hi haurà servei de sopar a la barra, ja que els concerts comencen a partir de les 11 del vespre, més tard que altres edicions.

 

Foto: ajakopako.bandcamp.com