radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Mobilitat Demà comença la zona verda de Sant Lluís

Demà comença la zona verda de Sant Lluís

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 661 0

Per cinquè any consecutiu el barri començarà a aplicar demà i fins a mitjan de setembre l’estacionament regulat de la zona verda. Es tracta d’uns estacionaments exclusius per a residents de Palafolls. Des de fa setmanes els veïns de Sant Lluís, o de PLF en general, poden passar a recollir el distintiu de resident a la Policia Local.

Aquesta targeta, que s’ha de posar ben visible al cotxe, és el que dóna accés a aparcar en qualsevol d’aquestes àrees verdes de Sant Lluís i de forma il·limitada. La poden aconseguir aquells empadronats a Palafolls que estiguin al corrent de pagament de l’impost de circulació al nostre municipi. Tot i que s’han repartit ja la majoria d’identificacions de Residents encara hi ha un centenar de veïns que no han passat a recollir aquesta acreditació de color verd, amb la que es podrà estacionar al barri lliurament aquests propers 3 mesos.

Aquest any s’han repintat les zones verdes del barri i s’han renovat les senyalitzacions verticals per facilitar la comprensió del funcionament d’aquests espais restringits.

A partir de demà, doncs hi haurà bàsicament  3 tipus d’espais per poder estacionar a Sant Lluís; la zona verda exclusiva pels residents, la zona blava, amb la que es pot aparcar indicant l’hora d’estacionament i les zones lliures on hi pot estacionar tothom lliurament i sense limitacions horàries.

Aquest any, amés hi ha una novetat important. La zona blava de Sant Lluís, i només la del barri, s’allarga fins a les dues hores d’estacionament amb indicació horària. La resta de zones blaves del municipi, les del centre de Palafolls, continuaran sent, de moment, d’hora i mitja igualment amb l’obligació d’indicar l’hora d’arribada.