radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDimecres, 21:00-21:30
Divendres es farà la presentació de la Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018
, / 435 0 0

Divendres es farà la presentació de la Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Divendres es farà la presentació de la Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018

Aquest acte s’havia de celebrar divendres passat al nostre municipi coincidint amb el primer concert del 4dJazz, però es va haver d’ajornar per la mort, la setmana passada, de Joan Manuel Vinzo, regidor de l’Ajuntament de Mataró i, alhora, vicepresident 3er del Consell Comarcal del Maresme. Aquest ens va ajornar la presentació de la guia com a mostra de condol.

Segons ha fet saber el mateix Consell, aquest divendres el seu president, Miquel Angel Martínez presidirà l’acte de presentació d’aquesta guia que recull tota les informacions relatives als múltiples i diversos festivals musicals que es fan al Maresme.

La guia, impulsada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme,  agrupa i presenta els festivals musicals ja consolidats a la comarca com ara el Temporada Clàssica de Vilassar de Dalt, la Setmana de Música Antiga de Mataró, el Festival d’Havaneres de Sant Pol, el Canet Rock o el MUSICAB Festival de Cabrils, entre d’altres.

Segons el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, la Guia vol ser referència per aquell visitant que vulgui saber l’oferta cultural i musical de la nostra comarca.

La Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018 es presentarà a Palafolls aquest divendres, a les antigues escoles de Sant Genís, i de nou coincidint amb un concert del 4dJazz.