radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDimecres, 23:00-23:30
Home Comarcal Malgrat estudia un nou ús per la torre de la Vídua de Can Sala

Malgrat estudia un nou ús per la torre de la Vídua de Can Sala

COMPARTEIX-HO
, / 268 0

L’ajuntament de Malgrat de Mar ha demanat la Diputació de Barcelona el canvi de seu de l’Organisme de Gestió Tributària, que des de l’any 2011 ocupa la planta baixa de l’edifici modernista de Can Sala, al carrer de Mar.

El consistori necessita alliberar espais de titularitat municipal per a ubicar-hi serveis que actualment ofereix en locals de lloguer. Segons s’ha assenyalat des del govern municipal, els usos que es destinaran al local que quedarà buit a Can Sala encara estan per determinar.

El que sí està clar és que el trasllat de l’OTG es farà efectiu a finals del mes de juliol. A partir d’aquí, el servei s’oferirà en un local davant el consistori malgratenc, al carrer del Carme.