radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Comarcal Neix St Roch, la cervesa artesana de Malgrat de Mar

Neix St Roch, la cervesa artesana de Malgrat de Mar

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 974 0

St Roch és la primera cervesa artesana de Malgrat de Mar. Es tracta d’una cervesa pensada, creada i dissenyada al municipi, una cervesa malgratenca pels quatre costats. Rep el nom de St Roch –que prové del català antic- en honor al patró de la vila. L’aventura de crear St Roch comença fa aproximadament 5 anys. El seu artífex, Igor Puig, elaborava cervesa a casa i de manera totalment artesanal. Fa un temps, degut a la bona acceptació que tenia entre amics i coneguts, va decidir donar un pas més amb l’objectiu de fer que “les malgratenques i els malgratencs se la sentin seva”.

St Roch és una cervesa artesanal que destaca per ser lleugera, saborosa, refrescant i amb un toc amarg i cítric. La seva graduació és de 4,3º. Inicialment se n’ha fet una tirada de 500 litres, és a dir, unes 1.500 ampolles.

La presentació oficial de la cervesa artesana St Roch tindrà lloc aquest dissabte dia 9 de juny de 2018. Serà en el marc de la 6ena edició de FiraVi, a l’avinguda Bon Pastor 41 de Malgrat de Mar a partir de les 18 h. La presentació de la cervesa malgratenca anirà acompanyada d’un seguit d’activitats i sorpreses per als assistents.

La cervesa es podrà trobar ben aviat a una quinzena de locals de restauració de Malgrat de Mar. La idea és que, més endavant, el producte malgratenc ampliï la seva presència. És per això que el seu creador ja treballa per estar present en diferents fires i esdeveniments d’arreu del país amb l’objectiu de donar-la a conèixer i convertir-la en una ambaixadora local.