radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Comarcal L’Ajuntament de Malgrat inicia una campanya per captar pisos buits per la borsa de lloguer social

L’Ajuntament de Malgrat inicia una campanya per captar pisos buits per la borsa de lloguer social

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 282 0

Des de la regidoria d’Habitatge del consistori s’ha engegat una campanya per incloure més habitatges buits a la seva borsa de lloguer social del municipi.

Ho fa a través del Programa d’Habitatge de Lloguer Social, que garanteix l’accés a un habitatge digne i en condicions assequibles a persones i famílies que ho necessiten, i a canvi, els propietaris dels habitatges buits reben garanties.

Segons la regidora d’Habitatge i portaveu del govern de Malgrat, Neus Serra, els propietaris “tenen incentius i ajudes per posar el seu habitatge a la Borsa de Lloguer Social, a la vegada que tenen la garantia de gestió de l’Ajuntament.

Des del consistori s’ha fet una crida als propietaris de pisos buits al municipi perquè l’incloguin  a la borsa, ja que actualment al municipi existeix una important demanda de pisos de lloguer.

El consistori ofereix com a garanties la realització gratuïta dels tràmits, la garantia de cobrament de lloguer durant tot el contracte, el retorn de l’habitatge en bon estat, una assegurança multirisc i un seguiment de la relació contractual i el bon ús de l’habitatge.

L’Ajuntament també destaca que els propietaris que cedeixen els pisos a la borsa poden accedir a subvencions destinades a arranjaments de l’immoble, la tramitació del Certificat d’Eficiència Energètica i Cèdula d’Habitabilitat, ajudes pel pagament de l’IBI, entre d’altres.

Per tal d’accedir a aquesta borsa, els pisos han de complir diversos requisits, com són un contracte de 3 anys, que el pis estigui en condicions per viure-hi i que estigui ubicat a Malgrat.