radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat pren consciència sobre la sostenibilitat energètica

Malgrat pren consciència sobre la sostenibilitat energètica

COMPARTEIX-HO
, / 297 0

El municipi veí de Malgrat de Mar s’ha sumat aquests dies a la celebració de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que se celebra  que s’allarga fins aquest divendres.

La localitat ho fa amb l’organització de diverses activitats que volen servir per conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre l’estalvi i l’eficiència energètica.

Una de les activitats es va celebrar aquest passat dilluns, quan els alumnes de 1r d’ESO de l’IES Ramon Turró i Darder van assistir com a públic però també com a participants a l’obra de teatre “El canvi climàtic”, de la companyia Frec a frec.

De cara al proper divendres, la commemoració dels actes seguirà a les Peixateries Velles de Malgrat amb l’organització de diversos jocs al carrer, que es faran de 5 a 7 de la tarda.

Enguany, la campanya de la Setmana de l’Energia Sostenible té com a principal missatge el canvi de l’actual model de consum i producció energètica a un model ciutadà.

Tot plegat es vol aconseguir amb l’organització d’activitats sobre la producció i consum d’energia a través d’aquest nou model, la participació en polítiques energètiques en territori català i també al voltant de la gestió de la seva pròpia demanda i consum energètic.

El lema de l’edició d’enguany de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible és “Tu tens l’energia, tu tens el poder!”, precisament encarat a fomentar el canvi de model de consum en l’àmbit energètic, fomentant un apoderament de la ciutadania.